Sant Martí

Places Limitades

Dijous 23, de Febrer, de 16:00h – 19:00h
Trobada Ruta a les 16:00h a l’entrada del Media Tic

MEDIA-TIC

Adreça: Roc Boronat, 117

– Oficina Atenció a les Empreses.

L’Oficina d’Atenció a les Empreses (OAE) de Barcelona Activa aglutina, en un únic espai, un conjunt de serveis i recursos de valor afegit que responen a les necessitats de les empreses locals i internacionals. Així, a l’OAE es pot rebre informació i assessorament personalitzat, realitzar tràmits empresarials i municipals, participar en alguns dels programes de creixement empresarial o en les activitats de formació i networking que s’organitzen.

– Cibernarium.

Cibernàrium és el programa de capacitació i divulgació tecnològica de Barcelona Activa – Ajuntament de Barcelona. Ofereix formació per a professionals i empreses, així com activitats d’iniciació a Internet per a tota la ciutadania.

– m-startup-barcelona.

m-startup-barcelona és un iniciativa promoguda per Barcelona Activa dissenyada per atraure programes d’acceleració de referència i donar suport a l’ecosistema emprenedor de Barcelona

FAB LAB BARCELONA

Adreça: C/Pujades 102 baixos
Web: fablabbcn.org

Fab Lab Barcelona forma part de l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya, on dóna suport a diferents programes educatius i d’investigació relacionats amb les múltiples escales de l’hàbitat humà. És també la seu de la coordinació global del programa Fab Academy en col·laboració amb la Fab Foundation i el Centre per Bits i Àtoms del MIT; La Fab Academy és una plataforma distribuïda d’educació i investigació en la qual cada Fab Lab funciona com una aula i el planeta com al campus de la universitat més gran en construcció al món, on els estudiants aprenen sobre els principis, aplicacions i implicacions de la tecnologia de fabricació digital.

Fab Lab Barcelona ha produït projectes com Hyper habitat IAAC (Selecció oficial de la Biennal de Venècia XXI) o Fab Lab House (Premi del Públic en el primer Solar Decathlon Europe de Madrid).

Actualment està desenvolupant projectes a diferents escales, des de dispositius intel·ligents per a la recol·lecció de dades per particulars (Smart Citizen a la Smart City Expo i Congrés Mundial de Barcelona), el desenvolupament de la nova generació de Fab Labs en el projecte Green Fab Lab, a els nous models de producció per a les ciutats amb el projecte Fab City que s’està implementant a Barcelona.

La nostra missió com Fab Lab és brindar accés a les eines, el coneixement i els mitjans financers per educar, innovar i inventar usant tecnologia i fabricació digital per permetre que qualsevol persona faci (gairebé) qualsevol cosa, i així crear oportunitats per millorar vides i mitjans de subsistència al voltant del món.

Les organitzacions comunitàries, les institucions educatives i les organitzacions sense ànim de lucre són els nostres principals beneficiaris.

NAUART

Adreça: Carrer d’Espronceda, 154
Web: www.nauart.com

NauART és un espai de producció artística centrat en les arts visuals i plàstiques contemporànies. La seva missió és potenciar la creació, la investigació i la difusió artística mitjançant el suport a creadors professionals, emergents i amateurs, fomentant la formació i l’intercanvi de recursos i experiències.