MOBILE WEEK BARCELONA

Mobile Week Barcelona, iniciativa de Mobile World Capital, és un espai obert per la reflexió sobre la transformació digital a través de l’art, la ciència i la tecnologia, amb l’objectiu de debatre sobre els reptes, límits i oportunitats de la mentalitat digital immersa en la nostra cultura.

Mobile Week Barcelona reuneix artistes, científics, filòsofs, enginyers i professionals de la indústria en una iniciativa oberta a tots els ciutadans i difosa per la ciutat.

“El Futur Quotidià” és la temàtica de l’esdeveniment que es desenvoluparà del 17 al 24 de febrer de 2018 a Barcelona i té com a objectiu fomentar el debat i la participació de la ciutadania en relació al futur quotidià de la societat actual.

Pots gaudir de Mobile Week Barcelona per tota la ciutat i de diferents maneres:

MWeekTALKS

Conferències, diàlegs, entrevistes entre experts dels àmbits cultural, científic, tecnològic i social i ciutadans.

MWeekLAB

Workshops i activitats en diferents espais de creativitat, innovació, cultura digital, tecnologia i pensament en tota la ciutat.

MWeekGALLERY

Programa d’activitat que té com a eix principal l’exposició de les creacions dels 10 artistes guanyadors d’aquesta edició.

MWeekKIDS

Activitats sobre art, ciència i tecnologia per nens de diferents edats.
Totes les activitats són gratuïtes i obertes al públic.

Sobre MWCB

Què és Mobile World Capital Barcelona?

MOBILE WORLD CAPITAL BARCELONA impulsa la transformació mòbil i digital de la societat, ajudant a millorar la vida de les persones a nivell global.

Amb suport públic i privat de Barcelona, Catalunya i Espanya, MWCapital treballa tres àrees: la CAPACITACIÓ de noves generacions, professionals i ciutadans en l’ús de tecnologies digitals; la TRANSFORMACIÓ DIGITAL d’indústries; i l’acceleració de la INNOVACIÓ a través de l’emprenedoria digital.

Col·lectivament, els nostres programes estan transformant positivament l’educació, la indústria i l’economia.
MWCapital acull el Mobile World Congress i organitza 4YFN, la plataforma de negocis per la comunitat de startups.

www.mobileworldcapital.com

COL·LABORADORS

COL·LABORADORS DIÀLEGS

COL·LABORADORS CREACIONS

COL·LABORADORS DIFUSIÓ