Sobre

QUÈ ÉS LA MOBILE WEEK BARCELONA?

Fruit de la voluntat de la Mobile World Capital d’impulsar una setmana de reflexió oberta entorn a la transformació digital, neix la Mobile Week Barcelona: un punt de trobada entre el món de l’emprenedoria i la indústria digital i el del pensament i les indústries creatives.

AQUESTA SETMANA ES PRESENTA COM UNA OPORTUNITAT PER DEBATRE SOBRE ELS REPTES, LÍMITS I OPORTUNITATS DE LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL.

La setmana es dividirà en 3 activitats principals:

10 Diàlegs

Un programa de 10 converses consecutives durant la setmana en equipaments culturals, científics, universitaris i socials de Barcelona. A cada taula hi participaran emprenedors, artistes, catedràtics, pensadors, creadors, científics i representants de Mobile World Capital Barcelona que reflexionaran al voltant de temes d’interès.

10 Creacions Artistiques

10 creacions de 10 artistes que explicaran la visió del futur de la transformació digital des d’una perspectiva artística. Les obres s’exposaran en equipaments i entitats dels deu districtes de Barcelona.

10 Rutes Inspiradores

10 rutes plenes d’inspiració pels deu districtes de la ciutat, que conduiran als espais de creativitat, innovació, cultura digital, tecnologia i pensament més rellevants de Barcelona.

Sobre MWCB

Què és Mobile World Capital Barcelona?

MOBILE WORLD CAPITAL BARCELONA impulsa la transformació mòbil i digital de la societat, ajudant a millorar la vida de les persones a nivell global.

Amb suport públic i privat de Barcelona, Catalunya i Espanya, MWCapital treballa tres àrees: la CAPACITACIÓ de noves generacions, professionals i ciutadans en l’ús de tecnologies digitals; la TRANSFORMACIÓ DIGITAL d’indústries; i l’acceleració de la INNOVACIÓ a través de l’emprenedoria digital.

Col·lectivament, els nostres programes estan transformant positivament l’educació, la indústria i l’economia.
MWCapital acull el Mobile World Congress i organitza 4YFN, la plataforma de negocis per la comunitat de startups.

www.mobileworldcapital.com

COL·LABORADORS

COL·LABORADORS DIÀLEGS

COL·LABORADORS CREACIONS

COL·LABORADORS DIFUSIÓ